torsdag, augusti 09, 2007

Välkommen hem!

Ja, det är alltså här jag ska husera nu är det tänkt. Hade funderingar på en ny blogg redan innan sommaren vilket jag också råkade svamla något om på FilipOMamma. Man ska akta sig för att nämna saker som sedan aldrig blir av – åtminstone om de inte blir av inom en överskådlig framtid. Två månader är ju en ganska lång tid... Jag minns att jag även pratade bredvid mun om ”svindlande planer” – och det har jag än. Bara det att mitt tålamod är för kort och viljan att vara med mina pojkar så mycket större än viljan att lära mig snickra snygg hemsida… Gjorde verkligen ett tappert försök med massa hjälp av min snälla sambo då i början av sommaren men vi gick bet på några detaljer och sen fick det hela ligga på is.

Nu kände jag dock att det var dags att ta tag i det. Namnet FilipOMamma har länge känts fel med en ny liten i magen. Och i stället för att krångla med utseendet hela hösten (bloggens, inte mitt – det är inget att göra åt. Det kommer svälla ;) ), så beslöt jag mig för att helt sonika lägga upp en ny på momangen. Utan massa krångel men med åtminstone lite mer färg än vitt! Ibland får man inse sina begränsningar även om det stör mig enormt att inte få till det som jag vill.

”Hemma” är nog det namn som sammanfattar och därmed symboliserar mitt liv bäst. Det är här jag trivs allra bäst. I vårt hus, med Erik och Filip och så småningom en liten minikrabat. Innehållet i bloggen kommer nog egentligen inte att skilja sig särskilt mycket från förut sånär som på att inredning och barnkläder/saker - mina två stora passioner vid sidan av familjen – kommer ta en lite större plats.

Ja, välkommen hem till oss då! Hoppas du trivs och återvänder!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Såklart är jag med! Ska ändra i min bloggroll också, så man hittar rätt. Sidan är för övrigt jättefin och stilren.

Stor kram!

Erica sa...

Klart att vi följer med!
Gillar nya utseendet på bloggen och färgerna, känns som det är du.

Kram!

Isabelle sa...

Tack för inbjudan. Klart jag följer med, och bokmärkar på momangen. Stor helgkram till er alla!

Snäckan sa...

Hänger såklart på jag med! Stor kram

Anna sa...

Vad kul! Välkomna ska ni vara :)

Anonym sa...

Här kommer jag 'stanna' ;)

Anna sa...

anna & emilia - Tihi, vad trevligt!