tisdag, december 09, 2008

Parfymtips till Anna, tack!

Tänkte be tomten om en flaska av väldoft i år. Inget man som bebismamma har svängt sig mycket med de senaste åren vilket innebär några gamla flaskor som står där i badrumshyllan och ser lyxigare ut än de vid det här laget luktar gott.

Men EN flaska är ju faktiskt kul att ha. Är dock numera helt ute och ovetandes i denna värld och har ingen aning om vad jag vill ha.

Är det någon som vill hjälpa mig och komma med förslag? Skulle vara lyxigt att inte behöva sniffa sig igenom hela parfymavdelningen i butik och sedan vingla ut därifrån med lätt huvudvärk ;)

Så... vilken är din favoritparfym?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen gulliga du! =)

Anonym sa...

Åh, jag har flera favoriter. Jag gillar lätta dofter som inte känns påträngande. En stor favorit är "Stella" av Stella Mc Cartney. Luktar gott av rosor. Doftar lite "tantigt" första minuterna på huden men sen är den helt ljuvlig! Brukar få komplimanger för den ibland, vilket inte ofta sker med dofter för mig. Sen älskar jag "Lovely" av Sarah Jessica Parker, urgod! Ytterligare ett tips är "Romance" av Ralph Lauren och "Donna" av Sergio Taccini, två tidigare favoriter. Som du märker diggar jag parfym, även om jag aldrig hinner använda slut flaskorna heller :-) . Kram!!!

Anonym sa...

CLEAN-warm cotton, min favorit. Fräsch och luktar som nytvättat!

Anonym sa...

DKNY Be Delicious. "Det gröna äpplet". Härlig! Lätt, frisk. Och syskonet DKNY Red Delicious är också bra, om man är ute efter en liten "djupare" doft.