söndag, februari 14, 2010

Spänningen stiger...

Oj oj oj. Jag borde egentligen sussa sött nu men vem i hela världen kan sussa sött när en ny ljuvlig liten varelse troligtvis redan har gjort eller åtminstone när som helst gör sin entré i denna värld?

En av de allra käraste av vänner, mamma Sandra, kämpar nu antingen för fullt eller också myser de i lugn och ro med sitt alldeles nyfödda lilla pyre. Telefonen pep för dryga två timmar sedan och vi fick då veta att det var i full gång men sen har vi inte hört något. Såklart. För även om liten är född minns jag som i går hur de första timmarna ju fullkomligt flyger iväg.

Tänk, en lillasyster eller lillebror till Jona och Noel... det här är SÅ spännande! När ni fantastiska föräldrar - S och P - läser det här framöver så ska ni veta att våra tankar har varit med er HELA den här helgen! SOM vi har längtat efter denna lilla människa vi också!

1 kommentar:

SandraoPeter sa...

PUSS PÅ ER VÅRA UNDERBARA VÄNNER I ALLT!!!!! Jo, när du skrev detta myser två mäktigt lyckliga föräldrar med ytterligare ett underverk, bara minuter gammal. Alla mår så bra och det är helt fantastiskt! En graviditetsresa och förlossningsresa är slut (äntligen =) och en ny livsresa börjar! Så glada att ha er vid vår sida!