lördag, april 25, 2009

Nykomling i badrumsskåpet

Vissa dagar känns det som att magen bokstavligt talat växer så det knakar och senaste tiden har jag märkt hur ovanligt torr den blir. Sist det begav sig, med Vilma, upptäckte jag Body Shops stick för gravidmagar. Jättebra och gott doftande. När jag nu skulle in och köpa ett kände jag dock så snart jag kommit in i butiken en doft som var så god att den verkligen stack ut. Doften kom från hyllan där nyheten ”Moringa” stod, Ett Body Butter i just den serien står nu i stället här hemma och skänker en härlig doft av sommar.Och förhoppningsvis en mjuk mage :)


Förmiddagen i dag har vi tillbringat på vårmarknaden där vi bor och förutom lite skruvinköp har vi också smaskat hamburgare i solen, provsuttit en polisbuss och pratat med en trevlig polis som frågade Vilma om hon skulle jobba som det när hon blev stor. Vilma brände då av ett av sina ljuvligaste där hon visar alla risgryn till tänder samtidigt som hon ryckte på axlarna precis som att ”Ja, kanske att jag ska det faktiskt”. Filip blev otippat nog lite rädd och ville i stället, kanske ännu mer otippat, rida på den lilla Shetlandsponnyn som gick varv efter varv runt en gräsplätt med små minimänniskor på ryggen. Så nu har han ridit. I en jättestor ridhjälm och med ett av världens saligaste leenden på läpparna. ”OVOVV, OVOVV” (vovve, vovve) gastade Vilma förtjust och viftade med hela handen där hon knappt kunde sitta still i sin vagn.

Gissar på att resten av dagen kommer tillbringas ute i den stekande solen och bättre än så kan det inte bli. Om det inte vore för den där hemska allergin som slog till med buller och bång i går. Jag får dock snyta mig och vara glad, det finns värre saker här i livet än några snoriga och täppta veckor per år!
Bild lånad från Bodyshop

2 kommentarer:

SandraS sa...

Hej vännen! Låter som en riktigt mysig dag (trots atjooo)!! De är för goa också era små =)Ses imorgon!!!

Anonym sa...

Åhh låter som en härlig dag på lilla marknaden och tänk hon kanske faktiskt blir polis en dag den där lilla Vilma!?

Det kan jag fundera länge på ibland vad det faktiskt ska bli av våra små liv när de blir större. Vad ska de välja att pyssla med och vem tänker de sätta bo med och, och och.....
Inte för att jag blir något klokare alls av mina tankerundor men lite roligt ärdet allt.

Kram