onsdag, augusti 11, 2010

1 år och underbar!

I dag är ingen vanlig onsdag. Det är Alvins allra första födelsedag och hur mycket jag än försöker så kan jag inte förstå hur det kan vara ett år sedan jag fick upp detta ljuvliga lilla knyte på mitt bröst. Ett år sedan jag för första gången såg ditt söta lilla ansikte och fick veta vem du var. Du som stökat runt därinne och vuxit till att bli den du var den dag då du äntligen kom ut till oss.


Alvin, du underbara lilla människa. Ett levande bevis på att man inte alltid ska planera för mycket här i livet ;) För inte hade väl vi en aning om att det var med dig livet skulle bli komplett. Allt var så bra med två barn men du ÄR den där grädden på moset, eller pricken över i, eller vad man nu ska säga.


Du har från första stund, första sekund, varit så självklar och insikten om meningen med livet är större än någonsin. Att få vara mamma till dessa små är verkligen min uppgift och den blir bara roligare och roligare (och säkerligen också mer utmanande allt vad det lider)…

Jag är så stolt över dig, min tredje lilla stjärna. Lillebror, som klarat ditt första år med glans. Först – störst av er alla, sen med din tuffa höst då du plötsligt var minst i skaran – i alla bemärkelser. Någon stor kille är du inte trots att du nu kan presentera dig som 1-åring, men oj så naggande god. Och glad. Och en sådan källa till glädje för oss alla.

Jag är så innerligt, innerligt glad att du finns. Min älskade lilla prins. Grattis på din första födelsedag! En så mysig sådan och jag hoppas du har haft det lika bra som vi!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Alvin!
önskar Simon och Elias

Lindy sa...

Välkommen till min blogg!
www.smedensfruga.blogspot.com

isa sa...

Stort grattis i efterskott Alvin! Ett år redan? Vart tog tiden vägen! Fick en tår i ögat när jag läste din text. Finaste Alvin! Och sockersöt precis som sina syskon.
Stor och varm, men sen, grattiskram från piteborna!

SandraS sa...

GRATTIS LILLA ÄLSKLING! WE LOVE YOU ALOT! Familjen Stenmark

Anonym sa...

Åh fina, fina, fina Alvin.

Nu så här som en kommentar på ditt ett-årsinlägg måste jag också passa på att tack din fina fina mamma för paketet till Lucas som landade i vår brevlåda.

Han diggar skallran till tusen och mycket riktigt så har storebror och lillebror formerat ett band tillsammans. Än kanske inte riktigt ljuv musik spelas men roligt har vi.

Tusen tack igen och stor kram