torsdag, oktober 09, 2008

Höstig lunch på 5 minuter



Vissa dagar är det så skönt att kunna fixa lunchen på bara några få minuter men ändå äta något riktigt gott. Mitt hetaste tips för att värmas upp en kall höstdag som denna är Keldas nyhet på soppfronten –
Chunky Mushroom. Fyllig och med mustig svampsmak. Lägg i några crostini som får bli sådär lagom mjuka och det blir en riktigt tokgod lunch.
Godaste knapriga tillbehöret just nu är passande nog Vilmas knäckebröd med en skiva god ost på. Påminner en del om Grännaknäcke för er som smakat det, alltså lite hårdare än vanligt knäckebröd. Vilmas finns i flera olika smaker och till på köpet ligger bröden i förpackningar som är en fröjd för ögat!

Brukar passa på att äta soppa på torsdagar då Vilma och jag alltid är hemma och Filip på dagis. Han är inte så förtjust i soppa men får det på dagis just denna dag också. Fröknarna brukar skratta då han nästan alltid säger att han inte vill äta vatten och i stället ber om mera kött (eller vad det nu kan finnas för ”bitar” i soppan). Tur det är pannkakor till efterrätt.

4 kommentarer:

Isabelle sa...

Chunky Muschroom är helt fantastiskt god. Den här familjen ökar Keldas omsättning rejält, kan jag lova!! Och vilken fin nya layout på bloggen, kul att fortfarande få vara med som en av dina favortisidor :)
Vad roligt det var att läsa Vilmas lägesrapport, fick mig allt en liten tår i ögat, den där tiden är så härlig och går så väldigt fort. Ser fram emot en bild på fnissig Vilma! Stora helgkramar från hela min familj!

Anonym sa...

Mmmmumma vad det där lät gott! och enkelt! Ska inhandlas nästa gång i affären.

Fint du fixat härinne.

Stor kram och trevlig helg

Anonym sa...

Vad gott du får det att låta! Och då gillar jag ju inte ens svampsoppa. Vilmas däremot är en fröjd nästan lika stor som er Vilma.

Trevlig helg!

Erica sa...

Låter gott! Får nog pröva när jag och Isabelle är själva en dag, Fredrik gillar inte svamp...
Kul kommentar från Filip! Isabelle älskar soppa och vill bara ha mer :)

Kram!

PS Gillar nya looken här.