måndag, januari 10, 2011

Kreativ måndag

Oj, vilken dag. En sådan där energifylld som ur allt man åstadkommit föder ännu mer energi. Det gillar jag!


Jag har i dag tillsammans med min pappa "stylat om" ett kök. Har insett att jag verkligen älskar att fixa. Både åt andra och mig själv. I dag åt andra. Att röja ur, putsa och feja, fundera, strukturera om, fundera lite till, förändra, piffa, ordna detaljer... SÅ roligt! Efter lunch blev det så en rejäl Ikeavända innan vi hämtade Erik på jobbet och sen F och V som i dag varit hos farmor. Alvin har varit med mig och fixat hos mina föräldrar. Han är till stor hjälp när man säger "Alvin, du kan väl riva ur det här skåpet?". Sen kommer man inte så mycket längre då han ännu inte lärt sig förstå orden "plocka in" riktigt ;)

Och sen... ta daaammmmm...när vi kom hem så låg inget mindre än de förlorade JULKORTEN i brevlådan!!! Exakt en månad efter beställning... Det trodde jag inte jag skulle få uppleva men i kväll har här vikts och klistrats och tejpats och frankerats. Och ja, givetvis stötte jag på nya problem med dessa kort from hell men inget som inte lite tejp kunde fixa. Snyggtejp dessutom så det var nästan värt det extra besväret.

Kanske tycker ni vi är konstiga som skickar dem nu? För mig fanns i alla fall inget alternativ. Hade känts konstigt att slänga dem och då samtidigt inte visat något livstecken till så många vänner och släktingar detta år. Vi har dessutom skickat med några rader som gör dem lite mer rätt i tiden... Och till tjugondag Knut kommer de i alla fall komma fram. Precis i tid innan julen dansas ut... Puh, det var verkligen på håret!

Inga kommentarer: