torsdag, juli 28, 2011

Härlig sommarkväll!

De trevliga, mysiga sommardagarna - och kvällarna avlöser varandra just nu! I går kväll kom en efterlängtad familj äntligen hit på besök. Ännu ett sådant där härligt energispridande par som förgyller tillvaron och får en att le länge efteråt...

Vi skrattade och pratade och skrattade lite till. Deras två små sötnosar till tjejer blev snabbt poppis hos våra. Vilma älskar ju bebisar och att deras minsta heter Wilma gjorde säkert inte saken sämre :) Storasyster Julia avancerade snabbt till duktig hopperska på studsmattan där hon gärna roade sig så mycket det bara gick och Filip såg ut att njuta av två små till att leka med och klappa på!

Finaste presenten - helt ljuvliga, stora tekoppar precis i min smak och till dem ett riktigt sommarte. "Små lätta moln"... I morgon hoppas jag på lagom stora moln innehållandes regn så vi kan mysa till det och inviga kopparna till förmiddagsfikat!

Vi konstaterade i slutet av kvällen att det som hade börjat med rena och välklädda barn, prydliga tofsar på tjejerna och bara halvrufsigt hår på killarna några timmar senare var ett minne blott. Klädbytena hade hunnit bli både ett och två på somliga, tofsarna hade ramlat bort för länge sedan och de där halvrufsiga frisyrerna hade förvandlats till helrufsiga på våra pojkar. Till och med en släng torkad grädde från tårtan återfanns i lillebrors kalufs i morse...

Pappan i familjen är förresten höjd till skyarna av Filip som i dag har berättat för allt och alla om de trollerikonster han fick se honom göra i går kväll. Hakan hänger fortfarande en bit längre ner än vanligt efter att Niklas trollat fram en röd duk. Ur Filips öra :)

"Kom gärna tillbaka snart igen!", var det sista Filip sa innan de åkte. Så härligt och tydligt att ens barn oftast tycker om samma människor som man själv för vi instämmer med honom - kom gärna snart igen!

Inga kommentarer: