fredag, juli 15, 2011

S E M E S T E R ! ! !

Äntligen är den här. Efterlängtad, välbehövlig och ljuv. Årets semester. Ledighet tillsammans med hela familjen i fyra veckor och så två "lyxveckor" på det med inskolning av liten pojke på dagis den ena och inskolning i skolan med stor pojke den andra. Och lilla tjejen i gänget, hon får axla rollen som storasyster på dagis i stället för lillasyster!

Men detta är långt fram ännu. Först ska vi njuta. Av sommaren och livet, förhoppningsvis lite soliga dagar vid stranden, av god mat, av lek och bus, av några små semestertripper, av att träffa vänner, av oplanerad ledighet och av att bara vara för det är ju tillsammans vi är som bäst.

Den här tiden på året är helt enkelt ljuvlig och den här allra första kvällen magisk. Med pizza i magen ska vi nu dricka lite gott vin, titta på film och prata om sommaren...

Hoppas ni har en fin kväll ni med!

1 kommentar:

Erica sa...

Hoppas er semester blir toppen! Här tjuvstartade jag och barnen för en vecka sen men nu är det semester på riktigt när pappan i familjen är hemma också. Vi har nu fyra härliga veckor framför oss (som förhoppningsvis inte innefattar målarpenslar i handen hela tiden).

Kram!