onsdag, augusti 03, 2011

Hemma igen...

Go´kväll alla fina! Tillbaka igen efter några soliga och stekheta dagar i Göteborg. Liseberg tillsammans med mormor och morfar har aldrig varit bättre! Åkband och inte så mycket folk utan helt överkomliga köer gjorde att barnen kunde åka tills de var nöjda. Filip har nu dessutom tagit steget ut i storvärlden och lockas alltmer av de vuxenattraktioner han har längden inne för och vi följer så gärna med. Så länge det inte snurrar om ni frågar Erik... :) Själv förvånas man över hur galet FORT alla saker går. Jag blev inte illamående som Erik i slänggungan men väl så yr att jag fick hålla i Filip när vi gick av... Är det åldern månne?!

Vilma rattade farfarsbilar åt alla möjliga håll och kanter, höll sig livrädd i när Rabalder satte fart och åkte leende och storögd igenom sagoslottet flera gånger. Alvin, han var i extas över allt som snurrade och gungade men darrade på läppen då Lisebergskaninen kom för nära och ville ha en kram!

Efter en natt på hotell gjorde vi sedan en heldag i Göteborg med shopping och Paddantur! Barnen var lyriska över båtfärden och vi friskade upp våra Göteborgskunskaper en smula ;)


Sedan helgen har tyvärr en envis huvudvärk förföljt mig och den vägrar släppa men nu verkar den börja ge med sig lite grann i alla fall. Så trist att inte riktigt känna sig på topp.

På topp hoppas vi vara i morgon dock då firandet av liten Alvin tar sin början med 2-årskalas för närmaste familjerna! Ovant men mysigt med sommarkalas för familjen som annars samlat alla födelsedagar under hösten och vintern...



1 kommentar:

SandraS sa...

Vad kul att liseberg blev så lyckat! tänk vad stora de är nu våra stora! Kan se Alvin framför mig när lisebergkaninen kommer fram =) och Vilma där i sagoslottet! Tråkigt med huvudvärk dock. Hoppas kalasandet blir toppen! Tänk va, snart 2 år. KRAM