söndag, november 13, 2011

När prinsessor fyller år - del 2

Jag ligger efter lite överallt för tillfället men har jobbat hårt för att komma ikapp och jag börjar nu så smått se det härliga skenet av att ha gjort det – åtminstone för en liten stund!

Har man visat bilder från prinsesskalas – del 1 så måste man ju följa upp med del 2 och håll tillgodo, den kommer här...



Vilmisen fyllde ju år förra måndagen, vilket var en helt vanlig lång dagismåndag med inslag av det ovanliga att Erik åkte till Stockholm på kvällen. Med andra ord inte mycket tid över för att fira vår 4-åring. Vi bestämde då att söndagen i stället fick ”bli” hennes riktiga födelsedag och det blev verkligen Vilmas dag på alla vis.

En yrvaken liten fick lyssna på morgonkraxig kör innan frukost med ljus i mackan. Lilla gullhönan sa när vi gick ner till köket att hon ”kommer stlax” och efter en stund kom hon smygande iklädd sin guldklänning även denna dag :) Klart man ska vara fin när man fyller år!



Paketöppning följdes av lek på skolgården till nya och superfräscha skolan som startade upp efter sommaren och Alvin hade hela tiden fullt upp med att vakta, mata och söva Vilmas docka som också var med :) Hon fick till och med smaka av Alvins clementin! Vilken bra barnvakt va?!

Till lunch åt vi kycklingwok som är en av Vilmas favoriter. Därefter fick hon välja vad vi skulle ha till fikat och så bakade hon och Erik kladdkaka. Dagen avslutades med

bio och popcorn i vardagsrummet där hennes nya Barbiefilm visades. En mycket lycklig liten jordgubbsdoftande tjej somnade sedan gott efter kvällsbad med nya prinsesstvålen!


Det var väldigt mysigt att ”fuskfira” så som vi gjorde. Vi har ju varit bortskämda med att jag alltid har varit mammaledig på deras födelsedagar innan så det här får bli vår nya grej. Att de får en helt egen dag på helgen närmast födelsedagen i stället!

Inga kommentarer: