onsdag, juli 25, 2012

23

Helt otroligt! Klockan är halv elva och det är 23 grader ute. Lika otroligt är det väl då att vi som sagt JOBBAR just denna vecka... Det är ju bara för typiskt men såklart härligt för alla som är lediga och kan njuta. Vi får nöja oss med att fortsätta vara blekfisar och njuta kvällarna i stället. Och det lovar jag att vi gör!

Veckans första två dagar tillbringade barnen med mormor och morfar som i går åkte buss med dem till Gränna på eftermiddagen. Där mötte Erik och jag sedan upp och vi åt gott precis invid stranden i den ljuvliga sommarkvällen. Och mitt i allt stötte vi på finaste Grännavännerna och barnen avslutade dagen med jackpot då de fick bada med kompisar!


I kväll körde vi favorit i repris från i lördags kväll fast den grillade korven var utbytt mot lyxigast tänkbara på en strand en sommarkväll. Snälla farfar stod när vi kom hem och stekte små hjärtplättar. Nära nog 100 hade han stekt... Då är man en hjälte på riktigt, och så i denna värme dessutom. Till det fick vi med oss för dagen nykokad blåbärssylt som vi njöt invid vattenbrynet. Den enda som inte riktigt njöt var dock Alvin som inte fixar det nya vädret riktigt. Det tar liksom musten ur honom. Han har varit glad och pigg på dagarna men varje dag när vi kommit hem har han brutit ihop och mest varit ledsen tills han somnat. Lillskrutten vår...


Nej, nu måste vi försöka få in lite luft här, hur nu det ska gå till. Vår övervåning är minst sagt HET och de små så varma i kväll fast deras fönster står nästintill vidöppna.

Snart räknar vi ner - igen. Bara två dagar kvar, två tidiga morgnar, sen är det semester! Och samtidigt som den börjar verkar det fina vädret försvinna men inte ens det biter på semesterlyckan som börjar infinna sig!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hålleer tummarna att det fina vädret håller i sig även nästa vecka så ni får njuta lite på dagarna också :)

Kram Erica

SandraS sa...

Det var så festligt och suuuuuuperhärligt att stöta på er där i hamnen <3 lycka! Ge Alvin en extra puss från mig!

SandraS sa...

Det var så festligt och suuuuuuperhärligt att stöta på er där i hamnen <3 lycka! Ge Alvin en extra puss från mig!

Anonym sa...

Låter härligt, trots att ni jobbar. Hoppas så vädret håller i sig. Hos oss är det ovanligt många som tar siesta frivilligt. Det kostar på att leka i solen. Kram viktoria