torsdag, juli 19, 2012

Här igen!

Efter fyra härliga, sköna, roliga, upplevelserika och mestadels varma och soliga dagar i Stockholm är vi nu hemma igen. Bilderna är många liksom minnena och i vanlig ordning lovar jag att dela med mig av dem fast inte just nu. Varma räkmackor har just landat i magen och nu längtar vi bara efter soffan efter en uppackningsdag då tvättmaskinen surrat där i bakgrunden mest hela tiden.

Jag brukar vara riktigt effektiv dagarna före och efter semester. Vi kom för många år sedan på charmen av att komma hem till ett nystädat och fint hus efter dagar borta så i helgen fejades det så att vi nu efter några timmars tvättande kan njuta av ett hem i ordning. Åhh, vad jag gillar! (Även om det ska erkännas att det varit i oordning tidigare under dagen med sex barn härhemma...)

Det känns inte som att sommarkvällen är en sådan man väljer att tillbringa ute så för oss blir det fredagsmys på en torsdag med godisskålen och film som sällskap. Har de senaste veckorna kikat igenom tre av filmerna baserade på Liza Marklunds böcker och i kväll blir det en fjärde. Inga superfilmer men de duger helt klart bra som kvällsunderhållning!

1 kommentar:

SandraS sa...

Vad hääärligt att ni haft det toppen i Sthlm!! Fina grejer det =) Vi var ju ett par timmar nedanför er och det var också en höjdare! Längtar till om en vecka!! KRAM och hälsa gänget så länge!