torsdag, augusti 02, 2012

Blomkruka

Ett litet hej från sommarlovslediga kommer här! Det har varit en härligt varm, nästan het dag och efter lunch förvandlades vår trädgård till playa. Vi har latat oss i hängmatta och solstolar (för första gången i sommar!) och bara myst och låtit dagen rinna i väg utan ett enda måste. Ljuvligt, underbart och jag vill bara ha mer av detta. Har en lyckokänsla i magen efter en härlig dag och kväll i går och kanske var det därför dagen i dag blev extra lat :) Också en dag då tankar snurrat och kroppen sagt ifrån men mer om det en annan dag...

Vilma tyckte efter kvällsmaten på altanen att jag var en riktig "blomkruka" som inte doppat hela mig i poolen än i dag men det fixade omtänksamme Erik till så fint strax därefter... Och blomkruka, lilla snorpan. Det finns nog ingen i hela världen som får till det så knasigt med orden ibland som vår lilla Vimsagumsa!

Några minuters intensivt fotande på blivande 3-åring resulterade i en hel mängd knasiga, söta, lyckliga och helgalna bilder här innan läggdags. Och perfektionism är inte det viktiga då. Det är när ögonen lyser av lycka och skrattet kluckar som det blir som allra bäst och bara jag hinner ska ni få se några glimtar på den för dagen Villervallarandiga och helt oemotståndliga lilla tornadon härhemma.

Tills dess och av varierande kvalitet - tornadon in action :)

Inga kommentarer: