söndag, januari 06, 2013

Den bästa julen!

För att knyta ihop (julklapps)säcken såhär 13 dagar efter jul och kvällen innan vardagen åter knackar på, kommer här några bilder. Som alltid av högst varierande kvalitet men knäppta där och då, med blixt, utan blixt, med vår kamera, med annans kamera, med mobilkamera men med avsikten att spara några minnen från vad som faktiskt kom att bli en av de allra bästa jularna.

God mat, trevligt umgänge, fina klappar, lyckliga barn, vänner som hälsat på och som vi besökt, en hejdundrande nyårsfest härhemma och framförallt - tid. Vi har kommit ikapp tiden, vilket känns som evigheter sedan vi lyckades med. Den sista hellediga veckan nu har varit alldeles underbar... Familjemys i massor. Julklappsböcker som lästs, pysselböcker som pysslats i, lego som byggts, dockor som passats, skridskoåkning, bio och badhus, supersena kvällar i soffan, upp-och-nervända tider för barnen och - sovmorgnar.


Ja, ni läste faktiskt rätt. Familjen Astliden har haft sovmorgon. Flera dagar, och jag kom precis att tänka på att med tanke på just det så bör jag nog leta mig från datorn nu. Kroppen lär bli chockad i morgon bitti när klockan ringer tidigt...


Och med detta lämnar vi julledigheten 2012/2013 bakom oss med massor av fina minnen i hjärtats vrår och med ett stort leende på läpparna!

Inga kommentarer: