lördag, augusti 03, 2013

30

Pust och flämt men inte usch och fy - nej, verkligen inte! Jag älskar värmen som råder och visst blev det väl sommarens varmaste dag precis som de sa. 30 grader visade termometern i skuggan när vi kom hem från stranden. Helt otroligt - härligt!

Läskande iskall saft fick landa i våra magar innan stora tvättavdetsista-och-packa-för-några-dagar-fixandet tog vid. Och vilken väderdag det blev sen... Knappt hade vi hunnit hem i rekordvärmen förrän de supermörka molnen tornade upp sig och vi hamnade mitt i sommarens för oss värsta åskväder. Tycker det är rätt mysigt faktiskt men den här gången blev det nästan lite för nära till slut... Ni vet när man börjar räkna ettusenett efter blixten och det säger BOM.

Nu vädras det för fullt här i ett tappert försök att få in något som åtminstone liknar frisk luft. Sen ska jag ner och packa det sista. I morgon bitti bär det av på vår lite hemliga tripp. Det enda barnen vet är vart vi ska och när vi i morse frågade Alvin om han kom i håg vart så svarade han: "Vi ska till Stockholm i mitt hjärta!" Vår älskade, älskade lilla sötnöt. Kan nästan tro att han har fått sig en rejäl dos av Allsång på Skansen i år :)

Grillen fick vila i kväll och vi körde i stället tacomys vilket var både gott och längesedan.
Dessutom med tända ljus då det var mörkt som nästan på natten - galet!

Inga kommentarer: