onsdag, november 06, 2013

Tillökning :)

Den där kvällen är åter här. En av de mest speciella på hela året. Den var speciell den där mörka novemberkvällen för sex år sedan och har varit det samma kväll, varje år sedan dess. Alltid vill jag minnas känslan. Eller känslorna snarare. Den av förväntan. Den av skräck. Den av längtan. Och sedan - den av oändlig lycka!

I morgon är en stor dag och den lilla huvudpersonen är högst medveten om den. Förväntansfull och på ett strålande humör här i kväll. Vi satt och pysslade i ordning inbjudningskorten till hennes kalas och i morgon, på självaste födelsedagen, hoppar vi över alla aktiviteter och går på fik i stället. Och sen tar vi bilen runt och leker brevbärare!

Vi tar lite sovmorgon också så hon hinner firas lite grann i alla fall. Så tar vi resten lite senare. Och med resten menar jag bland annat det rosa paketet ni ser på bilden. Det som legat noggrant gömt i en garderob i minst en månad nu. Den blivande 6-åringen har bara haft en enda önskan inför denna födelsedag. Nora. Så nu får vi se... kanske får vi tillökning i morgon kväll. Kanske får sötaste lilla Molly och Max, favoritdockorna, en lillasyster ;)

Men nu hopp i säng. Ögonen går bokstavligt talat i kors känner jag. Förvånas faktiskt en smula över hur mycket kroppen och huvudet egentligen orkar med. Det är ju inte så att man skänker någon av dem ens en liten stunds vila just nu och jag hoppas de båda ska hålla hela vägen.

Natti natt och sov så gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis i efterskott till fina Vilma. Såg henne i tidningen, så söt!
Kram Erica