lördag, april 12, 2008

Dan före dan

"I morgon ska Ilma döööpas - i den stooora kyrkan. Prästen häller vatten i ögona, Ilma blir lessen då. Aja baja prästen

Filips ord om lillasysters stora dag i morgon. Detta har han berättat till höger och vänster den senaste tiden och han är uppriktigt bekymrad över att hon ska få vatten på huvudet för han vet ju av egen erfarenhet att vatten på huvudet alltid innebär vatten i ögonen och det tycker i alla fall inte han om.

Prästen, som dessutom är vår granne, har fått höra delar av storebrors tankar. Dock sparade Filip på ajandet när han pratade med honom. Tror nog inte att han är så modig när vi väl står där i kyrkan i morgon för han är nämligen livrädd för kyrkklockorna. När vi tidigare i dag var uppe vid Sockenstugan - där kalaset efteråt ska vara - och dukade började de ringa och det var ett dubbelvoltande litet hjärta som trycktes mot mig när han förskräckt hoppade upp i min famn med händerna för öronen… Vår söta lilla fegis :)

Nu ska vi sova och förhoppningsvis ladda inför morgondagen. Jag återkommer med bilder och rapport. Kanske får ni då även höra om klädnojjorna och det dåliga smörgåstårtesamvetet…

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande! Gick det bra?!
Hls /Anna & Emilia