måndag, april 07, 2008

Lindex rules

Har ni sett på maken? Lindex är verkligen nästan the one and only för tillfället vad gäller klädinköp till våra små. I morse såg jag dessa grymma t-shirtar med Fem myror-motiv på och tänkte att de bara måste Filip få. Båda fanns i rätt storlek men nu ikväll när jag skulle klicka hem dem så var de SLUT!!! Varför ska jag alltid vara så sen? Suck, jag måste verkligen lära mig att slå till direkt...

Dock ska jag göra en uppdatering till förra veckans klänningstokiga inlägg. Senare samma dag fanns plötsligt klänningen i storlek 62 igen och jag klickade hem den fort som tusan. En liten stund senare var den åter slutsåld och bara av nyfikenhet har jag kollat den lite under veckan. Storlekarna hoppar hejvilt mellan att finnas kvar och vara slut så jag undrar just hur det där lagret funkar? Hoppas nu att det funkar så bra att den där bruna och orange tröjan plötsligt dyker upp igen – kanske rentav i butik här när mammaligan på onsdag ska invadera stan!

Snäckan och Lotta – TACK gulliga ni för att ni erbjöd er att kolla i era städer! Vilka bloggvänner man har, sådan omtanke värmer :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skrev ett inlägg först och sedan tänkte jag, men jag vill ju faktiskt köpa! Barnen var med själv och valde ut varsin tröja! Kul. jag tycker att de är jättefina!

Anonym sa...

русское бесплатное порно
анальный секс порно эротика
концерт sex pistols
порно disney
порно сиськи