torsdag, maj 29, 2008

Tillbaka med värme

I dubbel bemärkelse dessutom! Allra först och främst för rara, fina och värmande kommentarer i förra inlägget som jag någon dag på något sätt ska vidareförmedla till V. Jag har tagit en medveten bloggpaus i några dagar, av respekt för det som hänt. Hade känts konstigt att efter det trista jag skrev om berätta om en ny klänning jag sett till Vilma eller om sommarplanerna vi har…

Den andra sortens värme är den vi just nu har ute! Det är helt otroligt fantastiskt underbart att ha förmånen att få vara hemma och njuta dagar som dessa. Att gå till dagis iklädd endast ett linne och sedan inte gå in förrän kvällsluften börjar kyla, sånär som för nödvändig men så snabb som möjlig matlagning. Och förstås har jag inte bara linne på mig ;) Kjol eller byxor finns alltid därunder, jag lovar.

I går hade vi mammor och små bebisar en sådan där dag som man för alltid kommer bevara i hjärtat. Promenad i vackert väder. Flanerande i en affär och sedan långfika med mycket prat på kompisen Noels gräsmatta där de tre små guldklimparna låg och sprattlade med bara, knubbiga ben under ett parasoll. Därefter bort till centrum för att köpa varsin sallad som vi sedan glufsade i oss under solen innan det var dags att hämta pojkarna på dagis. Bättre än så kan man knappast ha det! Hade jag bara smörjt in min vänstra axel och vänstersidan på ryggen - kroppsdelar som i dag har en lätt röd färgton - ja då hade dagen varit helt perfekt.

Senare på dagen premiärhoppade lillan med pappa på kompisen Adams studsmatta! Hon gav upp det ena förtjusta kill-i-magen-lätet efter det andra trots de knappt synbara studsen. Lilla tjejen som nu sedan en vecka tillbaka faktiskt sitter själv! Flera minuter klarar hon om man är där och parerar åt henne för det klarar hon inte än - minsta ljud från något håll så faller hon.

Nu ska jag, hur svårt det än må vara, dra mig inåt och fixa. Badrummen längtar efter en uppfräschning och rena handdukar och hela huset efter att bli rent från damm. I morgon vankas marknad i stan och Filip längtar efter att titta på hästar, lyssna på musik och med lite tur få gå nära en riktig ”sopebil”...

2 kommentarer:

Erica sa...

Vilken härlig bild här i inlägget och vilken söt liten kändis du har. Han ser ut att tycka om marknaden.
Kram Erica

Anna sa...

Fniss, ja vilken linslus va?! Han tyckte verkligen om marknaden. Värre var det här i Habo i lördags där han nog känner sig mer hemma och fick för sig att springa iväg hela tiden... Fyndade ni mer sen?

Hoppas ni inte smälter bort på Verket...
Kram kram