söndag, juli 13, 2008

Kvällens TV-tips

Ett snabbt livstecken innan vi bänkar oss i soffan med popcornskålen i knät. Popcornskål på en söndag? Ja, för även om Erik nu ska jobba ett par veckor innan riktiga semestern så måste man anstränga sig för att leva det goda sommarlivet och då gör sig en popcornskål på en söndagkväll alldeles ypperligt i knät tycker jag.

Förra söndagen såg vi premiären av Det sociala spelet. Fnissigt, pinsamt och riktigt kul tyckte vi. Tre humorbegåvade människor – David Hellenius, Christine Meltzer och Felix Herngren har i varje avsnitt besök av två andra kända personligheter och tillsammans ska dessa diskutera och improvisera diverse pinsamma situationer. Hög igenkänningsfaktor var det åtminstone förra veckan. Som i den del som kallades "Den oskrivna lagen" - hur länge kan man med att stå kvar och hålla dörren åt någon man vet ska in men befinner sig en bit bort? Och vad gör man i en toakö när det är ens tur och man möts av en påträngande doft i dörren...?

Hoppas att i veckan som kommer visa mig några fler gånger än jag gjort på sistone. Märkligt vad tiden springer i väg när alla är lediga och man tycker man borde ha tid. Men det är nog så att den går fort när man har roligt. Tiden. Trevlig söndagkväll på er!

Inga kommentarer: