lördag, oktober 11, 2008

Sessa eller Blommofant?

Vi behöver hjälp. Jag höll på att säga vi men ändrar mig helt ärligt till att särskilt jag, kan drabbas av svåraste graden beslutsångest emellanåt och nu är ett sådant tillfälle. Dock ett angenämt sådant - det har äntligen blivit dags att beställa min och Eriks 1-årspresent till vår lilla skrutta...


Ni förstår, Filip har en mycket älskad tavla på sitt rum. En apa i grönt och brunt som säger att det bor en krabat som heter Filip i rummet och som han verkligen gillar. Det gör vi med och vi gillar även skarpt hon som gjort den – Isa såklart! Och nu ska hon få göra en till Vilmas rum också tänkte vi. Bara det att vi inte kan bestämma oss… Valet står mellan en röd Blommofant med hennes namn på eller en Sessa, fast då lite specialbeställd med andra färger. Vilma är ingen riktigt rosa tjej. Hon är mer röd och brun vilket också hennes rum råkar vara så dessa färger ska vi i så fall se om vi kan få. Och så inte längd, vikt och födelsedatum utan bara namnet på.

Så vad tycker ni? Ska en Prinsessa eller en Blommofant pryda hennes röda fondvägg?


Bilder lånade från Isa Form

11 kommentarer:

Åsa sa...

Jag röstar på Blommofanten jag!

Anonym sa...

Helt klart blommofanten!!!!

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR blommofanten! Så underbart härlig i färgerna också. Så där lägger jag min röst. Ska snart beställa en tavla till Alfred också, längtar! Kram

Anonym sa...

Jag är ju lite "sessa" av mig som du vet så den röstar jag på! Röd/brun låter kanon också, blir säkert fint!

Anonym sa...

Ja, svårt val.
Undrar om jag ändå inte röstar på sessan. fast blommofanten är inte dum...
Näe, Sessan lägger jag min röst på.
Kram Viktoria

Erica sa...

Svårt val! Jag har ännu inte beställt någon till Isabelle för jag kan inte bestämma mig för vilken...
Jag röstar nog på sessan tror jag, fast blommofanten är ju också fin ;)

Kram

Anonym sa...

Blommofanten!!

Anonym sa...

Hopplöst val... Men blommofanten gillar jag personligen mer. TRor jag. =)

Tänkte bara presentera mig ltie, har läst ikapp en massa bakåt och kände så igen mig i ditt inlägg "ska jag blogga eller inte" längre ned. Svårt det där! Jobbigast är att ta hänsyn till hur "avslöjande man får, bör och vill vara, tycker jag. Hm. Jag vet också att många läser min blogg, men får oerhört sällan kommentarer vilket känns trist så det förstår jag på pricken. Jag bloggar dessutom på PoP:s enkla bloggplats så jag har noll statistikkoll, sorgligt nog!

Jag har i alla fall läst här någorlunda regelbundet i nåt år kanske. Tycker din blogg är så fin och smakfull med fina bilder och jättetrevliga texter!

Jag är 37, har en dotter på 1,8 år, bor i Gävle, jobbar som IKT-pedagog. Om mig och främst min skruttunge kan du läsa på min blogg, om du mot förmodan skulle få en stund över nån gång! Tack för trevlig läsning!

Anonym sa...

Mitt spontana val är ju absolut blommofanten!!! Den är ju sååå fin och skulle sitta som en smäck i Vilmas fina rum! Med texten "Här bor Vilma" kanske?
(Men Sessan är också jättefin!)
Ha det gott!

Kramar från Jenny A

Isabelle sa...

Vad glad jag blir att du vill ha ett av mina motiv i vilmas rum :-) Jag skulle välja blommofanten (om jag får vara med och rösta), den kan hon ha även som tonåring om hon inte vill vara lika prinsessig längre :) Och du, ange rabattkod dopguiden så får du 10% rabatt! Stora kramar från piteland!

Anonym sa...

Hej Anna!
Här kommer då äntligen min åsikt... ursäkta att det dröjde. Vid första anblicken, absolut sessan, men med färgerna till hennes rum blir blommofanten bra... speciellt i längden. Men för mig är hon i och för sig en litten sessa... så jag skulle nog ta den i alla fall. Om några år är det säkert någon annan tavla hon och du vill ha där ändå... Kram, Hanna