onsdag, november 12, 2008

Är snart tillbaka...

Tänk, det intensiva bildbloggandet under förra veckan gjorde mig alldeles utmattad och jag har nu tagit en liten bloggpaus på några dagar...

Först vill jag (och Vilma förstås!) tacka för alla gulliga kommentarer och grattishälsningar på födelsedagen! Bilder från den stora dagen ska strax flyttas till datorn och sen kan jag nog inte låta bli att rapportera lite grann från kalasandet!

Och nej, såklart blir jag inte matt av att blogga men för tillfället snurrar livet på i ett rasande tempo och dagarna skulle gärna få ha några fler timmar. Jag ska dock inte klaga för det är nästan bara roliga och angenäma saker som händer, som till exempel två viktiga födelsedagar med tillhörande olika kalas denna månad! Sen fyller ju nästan alla Filips och Vilmas kompisar år i samma veva och vi har snart ytterligare tre 3-åringar och två 1-åringar att gratta! Egentligen fylls almanackan nästan av detta men i dessa tider måste även föräldramöte på dagis klämmas in, besök på jobbet för föräldraledighetsfix, inköp av presenter och 1-årskontroll med spruta på bvc. I morgon är det tänkt att vi ska till Fotografiqa för fotande av liten Vilma men typiskt nog har hon gått och blivit snorig så vi får avvakta under dagen och se om vi kanske inte måste skjuta på det. Och så är det fotografering på dagis samtidigt som ju den årliga julkortsfotograferingen härhemma närmar sig, vilket vi ser fram emot med skräckblandad förtjusning efter de två senaste årens kalabalik. Och nu med en 1-åring som har mer än en myra i baken...minns precis hur en viss liten Filip var för två år sedan när det var dags. Hua :) Ja, sen närmar sig ju underbara december med advent och jul och en massa mysigt pysslande, bakande, luciafirande och julklappsshoppande... Och mitt i allt så håller vi på att sätta sprätt på våra loppispengar för att "pimpa" vardagsrummet! Fantastiskt kul projekt!

Så visst är de alla roliga saker?! (kanske ska vi förresten också byta panna, inte lika roligt men nödvändigt) Dock förstår ni nu varför uppdaterandet här nog kommer bli lite glesare än vad det varit på sistone. Kanske borde jag dock lära mig att blogga ofta och kort i stället för mina milslånga inlägg...? Hmm. Det tål att tänkas på faktiskt. Det är ju som jag många gånger tidigare sagt så himla kul att blogga och jag vill verkligen hinna det. Ja, det får nog faktiskt bli så ju mer jag tänker...

Ok. Då återkommer kortfattade Anna lite senare i kväll. Undrar just hur det ska gå? Tror jag har försökt innan men det lyckades tydligen inte, för ni ser ju hur jag redan bär mig åt - jag kan liksom inte sluta skriva... ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är mycket som händer nu, så jag förstår din tidsbrist. Tycker om korta meddelande som talar om att ni lever, men annars är det ju de långa som gör blogen extra kul att läsa, så ta en liten paus du, vi kan vänta... :-)
Kramar Viktoria

Anna sa...

Du är snäll du :) Och vi vet ju, både du och jag, att jag aldrig kommer lyckas med mitt "nya", kortfattade bloggande ;)

Hoppas ni alla mår bra! Filip pratar nästan varje dag om att han vill träffa mammas jobbarkompis igen. Och Simon. Och att han vill att ni ska komma hit. Och så lägger han alltid till på slutet att "då får Simon gärna ta med den stooora sopbilen och sin arbetsbänk :)

Jag vill också gärna att ni kommer någon gång. Vi ska bara försöka få in det också... kanske får det bli efter jul ändå?

Kram!