lördag, november 15, 2008

Min favoritsnäcka ♥

Jag har alltid gillat snäckor. Som liten samlade jag alltid med mig hinkvis hem från våra västkustsemestrar och sen plockade jag ut de allra finaste och gav till mormor när vi kom hem. Hon la dem i ett gammalt skrin som stod på byrån i hennes sovrum.


Jag har en ny favoritsnäcka nu. Sedan över ett år tillbaka och jag tror det är kört för all världens snäckor att sno dennas plats. Ni ser, den här snäckan har två ben, sambo och en ljuvlig liten son och ett hjärta så stort. Och så har hon en blogg också och det var så jag fann henne :)

På Vilmas födelsedag förra veckan låg bland alla kort i brevlådan ett stort vitt paket med okänd handstil. När jag såg dess innehåll med tillhörande hälsning blev jag först bara sittande med det i handen alldeles tagen och häpen. Så läste jag kortet igen och personen som skickat det lyckades omedelbart förmedla värmen från sitt hjärta till mitt.

Presenten Vilma (och jag!) fick på sin första födelsedag från allra käraste Snäckan, den var en av de allra finaste och den kommer för alltid påminna mig om den fantastiska värld bloggvärlden kan vara. En värld där man finner vänner genom ord utan att ens ha sett varandra i verkligheten. Dock lär man känna dessa personer på ett annat sätt än vad man gör med personer man ”bara” pratar med eftersom man ju ofta skriver av sig om sådant man inte alltid får fram när man just bara pratar.
Många bloggar är kul att följa, vissa blir något extra. Precis så som man fastnar extra mycket för en viss typ av människor i verkliga livet. Personerna bakom dessa ”särskilda” bloggar vet alldeles säkert vilka ni är och jag tycker det är uppriktigt tråkigt att vi inte bor nära för jag är övertygad om att vi då skulle finna varandra även som de verkliga personer vi är bakom bloggarna…

Grattisljushållaren från Cult är en av mina favoriter från ett av favoritmärkena. Någon har nu sett till att en sådan har tagit sin plats i vårt hem för att förgylla alla Vilmas kommande födelsedagar. Och jag vet att jag varje gång jag tänder den kommer tänka på den där fina Snäckan på Västkusten. Den med två ben och det stora hjärtat :)

Återigen, stort TACK gulliga, gulliga du som detta inlägg är tillägnat! Tänk att det finns så snälla och omtänksamma människor!

Kolla förresten in hos Snäckan. Urmysig blogg med jättefina bilder tagna av fotoduktig tjej där man garanterat blir fast om man en gång kikat in där…

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den absolut bästa Snäckan i världen, jag skriver under helt! Sån omtänksamhet finner man inte ofta... Kram kram

Anonym sa...

Åhh va underbart! Vilken fin present! Älskar cult design :-)
Som vi sagt innan, synd att man inte bor närmare :p

Anonym sa...

*snyft*

TACK för alla dina fina och gulliga superlativ som gick rakt in i hjärtat på mig.

Du är minsann en av de finaste människorna jag känner!

KRAM