lördag, november 22, 2008

Vår underbara 3-åring!

I dag är ingen vanlig dag för i dag är det Filips födelsedag… Och den här lycklige lille killen plirar nu mot alla morgonsömniga tidningsläsare :)


Att fylla år på helgen är lyx. Mysigt att alla är hemma och kan fira på morgonen. Morgonkraxig sång (vi fick sjunga fem gånger innan trött lilleman vaknade... helt otroligt, han som annars typ vaknar av att man tappar en bomullstuss på våningen under ;) ), paketöppnande i sängen och frukost med tre ljus i mackan är nu avklarade punkter.

Och nu ska ni få höra. Erik och jag har haft en hemlig plan för dagen som vi dock inte vågat yppa med tanke på förkylningstider och risk för busväder. Men allt ser grönt ut och efter att sista paketet öppnats så släppte vi dagens bomb. ”Filip, vad vill du göra i dag?” Filip: "Jag vill...äähumm...åka till farmor och farfar" Vi: ”Men du, vi ska inte åka till det här stället då…?”
Behöver jag säga att lyckan är fullkomlig :) Återkommer såklart med rapport efter allt kalasande i morgon!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis från stockholm och oss!!

Tre är en härlig ålder.

Hoppas dagen blir underbar för er alla!
Kram

Anonym sa...

Wow vilken underbar födelsedagsöverraskning!! Ha en skön dag i Götet. Stor kram

Stort grattis Filip!!!!

Kram

Erica sa...

Såg bilden i tidningen i morse, toppenbild på en glad Filip!
Hoppas ni får en härlig dag i Göteborg.
Stort grattis till Filip från oss!

Kram

Anonym sa...

Åh vad han är fin! Tänk, han var ju bebis när jag började följa er... Hoppas ni fick en underbar dag på Liseberg... och kanske en sväng på Villervalla hihi. Kram!

Anonym sa...

GRATTIS Filip!!!
(i efterskott...)
Fina bilder!