måndag, december 08, 2008

Det börjar bli sent...

...och en trött Anna skulle precis stänga av datorn och gå och lägga sig när hon kom på att bloggen inte visat ett livstecken på flera dagar.

Blev plötsligt tokhes förra onsdagen och detta blev värre och värre. I fredags vaknade jag utan röst, med hosta och total matthet i kroppen. För första gången på jag vet inte när så kom jag verkligen inte upp. Detta händer aldrig annars - det får ju inte hända med barn i huset. Min snälle andre hälft tog en hemmadag och jag fick en välbehövlig vilodag. Vet inte när jag vilade sist. Vi är dåliga på det här i huset men jag tror det får bli ändring på det för vad skönt det var! Hur mycket man än älskar sina barn så behöver man dessutom någon liten gång en pyttepaus för att samla nya krafter och ork och detta har det inte funnits utrymme för på sistone.

Jag blev aldrig sjukare än så. Ingen snuva, ingen feber, bara utmattad känsla i kroppen. Kanske sa den helt enkelt ifrån? Jag vet inte men det är bättre nu även om lite av mattheten sitter kvar.

Till något annat - måste bara säga att snyggaste ljusslingan i år kommer från Granit (fast jag hade föredragit en vit - förstås!), och därifrån kommer även den mysiga julpåsen att lägga överraskningar i (som gå-bort-present kanske?). Stämpeldynan med deras fina hjärta på skulle jag gärna vilja ha och på tal om just det hjärtat - har ni sett de sötaste bodysarna och t-shirtarna till barn med samma hjärta på? Finns i vitt, grått och svart. Här ser ni Vilma, 6 månader i sin. Glädjespridare, inte sant? Nu menade jag främst t-shirten men såklart även den lilla modellen :)

Nu har ni i alla fall fått ett livstecken och därmed måste jag rusa i säng för att ladda inför morgondagens julklappsshopping med världens bästa mammor och bebisar!

Bilder: Granit

Inga kommentarer: