fredag, december 05, 2008

Stjärnor till stjärnor - från en stjärna!

Jag är väldigt svag för Villervallas kläder och många plagg hänger i både Filips och Vilmas garderober. Senaste tillskottet är den toppiga mössan med vit botten och färgade stjärnor från deras ekologiska avdelning. Det festliga i det hela är att jag länge tänkt blogga om just Villervallas ekologiska kläder som förutom att de är just ekologiska också är riktigt, riktigt fina. Bilden låg klar och väntade bara på att jag skulle skriva några rader till vilket glömdes bort från dag till dag...

Dagen före Filips födelsedag låg så ett paket i brevlådan med en nu bekant handstil på, men jag tänkte att jag nog måste sett fel för så snäll kan väl en människa ändå inte vara? Men jo. Tydligen kan en människa vara just så snäll för i paketet låg den toppiga mössan med stjärnor med förklaringen att den var till honom på hans födelsedag just för att han är en sådan stjärna till storebror!!! Jag undrar om vår fina, rara Snäcka tänkt på sammanträffandet att den också skickades från en. En stjärna alltså?

Så nu ligger den där på hyllan och väntar på varmare tider eller varför inte en utflykt till Ikea någon dag? Där behövs ju faktiskt inga tjockmössor, julhandelstrångt och varmt som där är!

Ännu en gång - TACK du kära Snäcka för att du lyst upp båda våra barns födelsedagar med din omtanke. Den värmer långt ända in i hjärtat ska du veta och jag är så himla glad att jag stött på dig här i bloggvärlden :)

Bilderna är lånade från Villervalla

1 kommentar:

Anonym sa...

Äsch, nu får du ju mig att gråta en skvätt igen!

Och jag är mer än själaglad för jag hittat dig. Mitt liv känns faktiskt lite extra bra med dig, Filip och Vilma i det. Även om ni är på blogglängds avstånd :-(

Stor kram till dig fina och tack för tummarna!