söndag, juni 21, 2009

Kap

I dag fick jag en sån där riktig shoppinglyckokick. Filip och jag slank in på Ikea och kom ut därifrån med en hel hög vita dörrar och ett par lådinsatser i samma kulör till Expedit. Denna hylla finns i några olika varianter i vårt hem och med dörrar och lådor förändras ju både utseende och funktion. Dock har vi tyckt priset på dem varit väl saftigt – 199 kronor för en dörr och 249 för en lådsinsats. Gissa då om jag gick igång när vi endast betalade 79 kronor per del i dag!!!


Det står att de utgår inom kort men det undrar jag? Verkar märkligt. Kanske är det bara så som man råkat ut för tidigare på Ikea att saker som utgått kommer tillbaka men med nytt tillverkningsland.

Så nu ska Vilma få lite lådor till dockgrejer (som vår lilla biltjej hör och häpna börjat visa intresse för på sistone) och Filip ska få dörrar till sitt ”garage” som han nu har i en av sina liggande hyllor. Kommer nog sitta perfekt för både oss och lilleman. Lite mer stängd förvaring för lugnets skull och en rolig lekdetalj till hans garage – så det liksom blir ett garage på riktigt. Tänk vad härligt när nytta och nöje ibland går hand i hand!

1 kommentar:

Erica sa...

Vi blev lika glada när vi var och skulle handla till lekrummet eftersom vi hade några lådor och skåp med på vår lista! När vi var första gången hade de bara lådorna hemma men de var felmärkta så vi fick dem för 49 kr/st!

Kram på er!