lördag, juli 25, 2009

…och en inte bättre dag

Äsch, jag lurade mig själv rejält på förmiddagen då jag försökte bete mig precis som vanligt med lite lek och lite fix. Efter lunch däckade jag i sängen och låg där i två timmar. Till och från sovandes så gott det nu gick med min superdupertäppta näsa. Som om det inte räcker med förkylning missade jag också barnens lillkusin Davids 6-årskalas… så trist.

Studsade i alla fall upp efter två timmars vila och upptäckte till min fasa att jag mådde sämre än innan jag la mig och så har det fortsatt. Ingen feber men förhöjd temperatur mot vad jag brukar ha. En toktäppt näsa som inte nässpray bitit på hittills samt den där dumma hostan som helt klart retar mitt gravida tillstånd. Efter varje intensiv hostattack krumbuktar sig magen rejält och jag har under dagen haft ett antal sammandragningar som suttit i ett tag och dessutom gjort ont. Jag önskar innerligt att det bara är falsklarm för sätter det igång nu så vete sjutton hur det går. Jag orkar ju knappt gå upp för trappan. Kroppen gör så ont så ont, hela jag är så trött så trött och jag kom dessutom precis på att andas lustgas inte skulle vara något alternativ då jag ju knappt kan andas alls…

Så lill* bebisen, hör nu på mamma och lova att du stannar några dagar till i magen så du får möta en frisk och kry familj med en mamma fylld av energi att tillsammans med dig börja ditt liv här på jorden.

3 kommentarer:

Erica sa...

Lyssna nu på mamma lill* bebisen :)

Viktoria sa...

Usch o fy vad trist.
Hoppas så att det är bättre nu.
kram!!!

Anna sa...

Uff då! Låter inget vidare alls, hoppas du är bättre nu!
Kikar in här allt oftare nu i hopp om att lill*n är här :-) Kram!!!