fredag, augusti 28, 2009

Lite bilder

I hyfsat kronologisk ordning kommer här några bilder från första tiden med lillebror...

Alvins sista kväll i mammas mage och mammas sista flodhästliknande kväll med liten Alvin i magen.

Fem timmar gammal och nyss uppkommen till BB. Snuttig och oemotståndlig...

Pappa och Alvin. Trötta. Nära. Kära.

I ett ögonblick av total amningsförvirring publicerar jag nu här ett på bloggen sällan skådat objekt, nämligen den del som varit bortskuren på senaste månadernas magbilder. Mamma och vrålhungrig Alvin. Och titta fort, kanske ångrar jag mig innan ni hinner blinka ;)

Första kvällen hemma. Sovandes i soffan med mamma och pappa tryggt vakandes bredvid. (Och suddig med gamla skitkameran. Nu har vi en ny, en annan modell och vi hoppas den ska bli vår nya vän!)

*kärlek*
Lilla Vilma var så lycklig första morgonen hemma med Alvin. Ivrig och pussandes på allt som rörde sig. Vaktandes - och uppvaktandes - över lillebror. Vilden till vänster är jag - igen. I morgon ska både jag och Filip till frissan. Gissa om det behövs?! Bilden talar sitt tydliga språk. Sommarslitet kallas den nuvarande looken. Man ser att mor och son har samma hårtyp nu kan jag lova!

Alldeles nyvaken i pappas famn.

Får jag lov att presentera - Alvin och apan. Än så länge "the one and only" av gosedjur i hans värld. Spelar Brahms vaggvisa, långsamt och tyst. Apan är otroligt mjuk och len och Alvin tittar och lyssnar. Ofta blir han lugn av den en stund om han är ledsen. Tack kära familjen S. En redan väl använd present som ni förstår!
Nu vankas skabetti (spaghetti) och köttfärssås. Sen långpromenad med hela familjen. Ledigt tillsammans är underbart! Trevlig fredag på er alla!

6 kommentarer:

Snäckan sa...

Åhhh vilka underbart gosiga bilder på ert senaste familjetillskott! Jag slås av hur perfekt han såg ut bara efter några timmar den fine lille Alvin.

Och så ROLIGT att få se mamman på bild för omväxlings skull. Hon är minsann så fin så fin hon också!

Stor kram

Sandra sa...

Blir helt lycklig av dessa bilder, er familj är SÅ fin! Som vanligt ser du strålande ut också, så snygga nyblivna mammor kryllar det inte av! Kram kram

Erica sa...

Fina bilder på fin familj!

Kram

PS Tar gärna en liten promenad någon dag när du hinner/orkar och vill. Är lite "ensamt" på dagarna nu när Isabelle är på dagis och Fredrik arbetstränar.

Pernilla sa...

Helt underbara bilder.
Kram

Anna, Emilia & Nora sa...

Vilka fantastiska bilder på er lilla familj! Mamman ser strålande ut :)
Hoppas ni mår bra!
Kram.

SandraS sa...

Vilket underbart inlägg! KRAM familjen S