söndag, oktober 11, 2009

Familjeåret 2010


1010 känns redan positivt eftersom jag nu vet att vi kommer ha ordning på allt från bvc-tider till bilservice till frisörbesök till aktiviteter till träffar med vännerna till viktiga lediga dagar tillsammans osv. även nästa år. Kommer garanterat behövas då vi nu är så många här i huset.

I år är faktiskt första året vi är med familjekalender. Och jag förstår inte hur vi har klarat oss utan tidigare, hängiven planeringsmänniska som jag är. Det är en fröjd för ögat att på en och samma gång kunna överblicka den närmaste framtiden för alla - samtidigt. Almanackan från Kleveland Ord som vi nu har är fantastiskt fin och tilltalande för både öga och sinne med träffsäkra ord som sammanfattar varje månad.

MEN - kan det bli mer lyckat än att allas vår kära Isa nu i dagarna släppt sin variant av familjekalender! Har med spänning sett fram emot att få se den och den är precis så fin och "isig" som jag hoppats på. Ja, kanske ännu snyggare till och med. En självklar punkt på önskelistan till jul! Finns att beställa här.
Bild lånad från Isa Form.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fick den i brevlådan häromdagen och den är bara sååå fin!!!!

Anonym sa...

Jag fick den i brevlådan häromdagen och den är bara sååå fin!!!!