onsdag, oktober 28, 2009

Status: Förkyld

Attans också. Tror ni inte Alvin vaknade med snorig näsa i morse… Det var en ynkligt kraxande liten stämma som ljöd från en trött och ledsen kille innan vi gick till dagis för en stund sedan. Hoppas bara förkylningen stannar vid just lite snor och att han slipper feber. Nu har han sovit en stund innan det var dags för mat. Undrar just hur detta väckande kommer förändra hans sovrutiner…?


Vilma följde i morse med Erik in till stan där hon i dag ska spendera dagen hos morfar. Mysigt för henne att få total uppmärksamhet för en dag, särskilt när jag nu måste fokusera extra mycket på lillebror. Här blir nog en lugn dag med fokus på mat. Däremellan lite paketverkstad på köksbordet. Inom kort kommer nästan ”hela vår värld” fylla år så jag tänkte för en gångs skull ligga lite före. Och sen kommer jul och strax därefter dop också… My gosh – den mysigaste tiden på året är helt klart även den mest intensiva!

Nu ska Alvin och jag gå på en liten rundvandring i huset och spana in roliga saker. En stor kram och varma tankar sänder jag till er fina som lämnar spår efter er i omtänksamma kommentarer. De peppar och ger kraft ska ni veta. Tack!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Lova mig att du försöker ta det lugnt trots allt jag vet att du vill fixa med inför födelsedagar och jul.
Kram