söndag, mars 07, 2010

Godmorgon soliga söndag!

”Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv...”.

Jag skrattade i flera timmar åt minnet av denna syn när Filip häromdagen ropade på mig och Vilma att han hade en överraskning till oss i köket. Jag lämnade genast tvättstugan och möttes av denna syn i dörröppningen. Alvin i gåstolen med Vilmas nya solbrillor på näsan. Så synd att jag inte hann filma för det var helt oslagbart gulligt att se liten Alvin helt förvirrad och samtidigt fascinerad över sin nya syn. Han vickade fram och tillbaka och upp och ner på huvudet för att försöka se om verkligheten fanns kvar där utanför det som nu skymde hans ögon :)


Hoppas ni har en skön helg och njuter takdroppet och aningen av vår som känns i luften. Här har varit fullt upp på sistone och jag har i detta nu precis påbörjat ett gigantiskt komma-i-kapp-projekt...

Men först en dusch och sen färdigställandet av ett annat projekt jag har i barnens sov-och-mys-och-läs-rum – projektet koja. Därefter får ni börja hålla utkik på era bloggar och mail för tids nog så kommer där komma ett livstecken från mig – jag lovar! Dock kan det ta ett tag men utan inbördes ordning kommer jag hälsa på/höra av mig till er alla som tyckt jag varit väl anonym (läs trebarnsmamma med pestsmitta i huset under drygt en månad ;) ) på sistone.

5 kommentarer:

Anonym sa...

SÖTAST!!! =) =)
Kram //Anna, Emilia & Nora

Anonym sa...

Men herre guuuud vilken sötnos!!! Man blir ju som du skriver så glad i hjärtat när man ser något så tokigt näpet och sött!

Ja, det där med att läsa i kapp håller jag fortfarande på med och det väl så där :-/

Kram

Anonym sa...

Hihihih....sicken cooling i vårsolen! Det gäller att börja i tid ;) Hoppas ni mår gott och har det bra! Lycka till med komma-ikapp-projektet!!

Kramar Emelie & Julia

Erica sa...

Coolingen! :)

Skrev en lång kommentar till ett tidigare inlägg för ett tag sedan men den försvann när jag skulle publicera...

Hoppas allt är på topp med hela familjen.

Kram

Isabelle sa...

hahah, sicken sötfis!!