söndag, april 25, 2010

Vitsippspromenad

I dag vaknade vi alldeles segerrusiga efter gårdagens finalrysare som ju ville sig precis så väl som vi hoppades! Hockeykvällarna är slut för den här säsongen och Erik ser ut som vanligt igen (skägget försvann strax efter segermålet).

Det har varit en strålande härlig vårsöndag. Förmiddagen ägnades för min del åt målning av ett litet uterumsprojekt vi har. Under tiden lektes det på annat håll och sen blev det grillat till lunch! Vi är inte riktigt som Fredrik i Solsidan för er som sett det, men helt klart åt det hållet - grillgalna... Det är verkligen SÅ gott och vi utnyttjar grilltiden på året väl!


Efter lunch bar det av på vitsippspromenad. Filip var "reseledare" för denna lilla tripp och kallade sig själv plastpåsansvarig där han noggrant stoppade ner tre små plastpåsar i cykelkorgen till sina, Vilmas och Alvins blommor och så bar det av - Filip på cykel och småsyskonen i dubbelvagnen där Alvin i dag gjorde sittvagnspremiär! Det är inget vi kommer göra varje dag nu direkt för han är ju så mini att han nästan försvinner men väl uppbullad med täcken och filtar satt han perfekt och njöt utsikten med storasysters trygga hand i sin :)

Efter ett frosseri i vitsippor, en sur Vilma i vitsippsbacken då hon kom på att någon hade tagit hennes napp (se bild nedan), pluppande av kottar i ån och pinnbåtstävling i densamma bar det så hemåt igen mot kladdkaksfika innan Erik övertog målningen och jag och barnen gungade. Bad av tre små tröttisar fick avsluta denna härliga helg. I morgon är det ny vecka med en massa roligt i almanackan.

Hoppas ni alla haft sköna och soliga aprildagar!



Inga kommentarer: