måndag, oktober 04, 2010

Härliga höst!

Strålande sol. Blå himmel. Klar, hög luft. Alla himmelens färger på vår jord. Glada barn. Röda kinder. Måndag. Mammaledig. Mitt i livet. Åhh, så jag älskar just det. Livet!


Vissa dagar är extra bra och i dag har varit en sådan - ni vet när man har flyt i allt man gör. Alla tre barnen tog sig lite sovmorgon (Alvin 7.00, Filip strax därefter, Vilma 7.45!!!) och vi myste häruppe tills alla var vakna. Sen har hela dagen varit glad och pigg och dessutom ledig då måndagar är ny ledig dag från dagis. Efter utelek i det härliga höstvädret (och i den sedan helgen höstade trädgården som skänker något slags inre frid i mig) blev det lunch och sen pyssel medan Alvin sov. Därefter bussutflykt till stan och Erik som hämtade oss där.

Förkyld liten skrutt som efter att ha kisat en stund mot den starka solen råkar somna till i gungan...

Tröttisar är vi dock då helgen var förkyld för alla utom Erik och hosta har hållit de små, i synnerhet Alvin, vaken en hel del på nätterna. Men tänk att till och med trötthet kan glömmas bort när man får vara med sina nära, kära som dessutom varit extra glada.

En dag att suga åt sig ordentligt av och bevara när det riktiga höstrusket kommer... Hoppas ni har fått njuta i dag ni med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag älskar verkligen att läsa dessa inlägg som spritter av livglädje.

Tack fina Anna för att du delar med dig.

Kram