torsdag, januari 20, 2011

Uppdatering: Vårjackan...

Nu har Vilma blivit med jacka. Och inte vilken jacka som helst... Hör upp nu alla flickmammor - det här är den absolut snyggaste barnjackmodell jag någonsin har sett! Helt ljuvlig på. Inte för söt i sitt lite tyngre och grövre tyg och i den klassiska parkasmodellen men ändå med en liiiten volangdetalj runt luvan och en spetsbit att dra upp dragkedjan med.

Innan lillan blev sjuk i går var vi en sväng till stan och hon fick prova den. Överförtjust var ordet när hon såg sig i spegeln, och vilken färg det blev det ser ni här! Otippat med tanke på vår lilla rosa dam och hennes numera ganska rosa mamma men Vilma ville direkt ha den gröna och jag var inte sen att hålla med. Den rosa var lite för bubbelgumsrosa och den här ungefär dubbelt så praktisk i färgen. Minst. Inte för att det är en dagisjacka men lite lekparkslek måste den ju tåla och den gröna färgen var dessutom urfin.

Så spring till H&M nu! Tjejen i kassan sa att de sålde stort redan...

2 kommentarer:

Erica sa...

Jag har också tittat på den jackan men gissar att mina tjejer nog skulle välja den rosa iaf. Isabelle är väldigt bestämd med kläder, vad som duger och inte. amanda bryr sig inte så mycket än men vill gärna vara som storasyster :)

anna e sa...

Å va fin den är :)
Ska nog försöka övertala Frida att grön är finast :)

Kram Anna