söndag, januari 23, 2011

Glatt Vårnytt från PO.P!

Vad härligt det är med alla vårnyheter som trillar in och vilken lyx det egentligen är att kunna sitta hemma och kika på dem. Dessa godbitar till mössor med sexhörningar på finns hos Polarn. Synd är det dock att det inte är bottenfärgen som är röd/grön/blå med vitt mönster i stället... Små huvuden har ju en tendens att smutsa ner sig de med.

Och så har de fått in vindfleece i nya, fina färger också. Där har vi lyxen nu att de börjar gå i arv här hemma. Filips gamla godingar bara ligger och väntar på att få användas av småsyskonen men just nu passar inga storlekar så för Alvins del får det nog bli en ny i vår. Kanske den gula... Sen måste jag vänta och se vilka färger Fix kommer med på sina vindfleecar. Vilma har en sådan röd och jag kan inte säga att man märker så stor skillnad på dessa jämfört med de från PO.P. Mer än priset då :)

I morgon ska vi till morfar och äta hotellfrukost som Filip och Vilma brukar säga. Det är så lyxigt att öppna dörren och känna doften av nybryggt kaffe och sen sätta sig vid ett uppdukat bord med gott pålägg och full markservice :) I morgon jobbar mormor bara halvdag så efter lunch när Alvin ska sova tar vi med honom och Vilma i dubbelvagnen och åker bort till stan. Filip och morfar ska stanna hemma och spela spel. Lyx för att båda att vara bara de två en stund och kanske extra lyxigt för Filip med total uppmärksamhet precis som han en gång i tiden hade!

Sen ska vi köpa med oss bakelser hem till fikat har morfar och Filip bestämt... Ingen dum måndag att se fram emot! Jag NJUTER verkligen av tiden som är. Mammaledigheten är en speciell tid på många sätt. Mer om det en annan dag.

Bilderna är lånade från PO.P.

Inga kommentarer: