tisdag, februari 08, 2011

Kärlek vid första ögonkastet...


Jag är ganska "impulsig" av mig då det gäller kläder till barnen. det erkänner jag. Eller kanske väldigt om jag ska vara helt ärlig :) Till mig själv blir det inte så ofta men när jag i går på väg till frissan slank in på Vila och mötte det här guldkornet - då kunde jag faktiskt inte låta bli. Inte bästa läget för impulsköp av just en jacka i och för sig. På väg till färgning och klippning och med en Göteborgstripp i sikte inom kort. Men när det hänger en jacka som det nästan står ANNA på var det svårt att låta bli... Det ÄR jag i form av en jacka om ni förstår!
I en av mina favvofärger (har förstått att inte alla håller med mig men färgen "camel" är så fin tycker jag - kanske för att den GER mig lite färg!), med en stooor skojsig krage som man kan vrida och vända åt vilket håll man vill, med två volangkanter både fram och bak, med skärp i midjan, lite längre där bak och dessutom med lite lyster i tyget. Kort sagt, helt perfekt! Att det sedan sitter ett vitt spetsband fastsytt i innefodret när man öppnar den gör ju inget. Inte för att andra ser men man själv blir ju alldeles lycklig av sådana detaljer.

Sen är det ingen lekparksjacka precis men det är bra för då kan förra årets få den benämningen i år och vips så var problemet med den sortens jacka ur vägen. Det är inte klokt vad bra jag löser saker ibland :)

Nu ska jag slira iväg på isgatan och hämta Filip som är på gympa. Nyklippt även han med HV71 sprayat i blått på ena sidan och en stjärna i grönt på den andra. Stolt storebror - ja!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!
Tänk att redan nu ha vårens jacka färdig...
Kram Viktoria

Camilla sa...

Åh så fin! Och ja, väldigt Anna! Hittade själv finfinaste vårjackan i Camilla-stil igår. Har ju dessvärre köpförbud till mig själv nu... Först alla kilona SEN blir det köpfest!! Hoppas ni haft en kanonhelg i götet!! KRAM <3