onsdag, februari 09, 2011

Han är så söt när han sover...

...och när han är vaken med för den delen men det är något visst med ett sovande barn, inte sant? Så lugn och så rofylld. Och totalt ovetandes om att mamman sekunden efter att den här bilden klickades hade en solouppvisning i isdans på altanen... Tur jag inte bröt något så som jag for omkring där. Och ännu mera tur att vår altan ligger helt insynsskyddad på baksidan.


Kom på att jag inför Vilmas 1-årsdag la ut en massa bilder på henne här. Bilder indelade i olika kategorier. En av dem var just Trötta Vilma och jag var bara tvungen att kika tillbaka för att se om där fanns några syskonlikheter och visst gör det det. Särskilt de sovande ögonen och plutmunnen :) Och vips, så förlorade jag mig i en massa minnen och måste läsa lite bakåt tror jag minsann...

Snart är det dags för dagishämtning i det strålande februarivädret - härligt!

Hej hopp, så länge!

2 kommentarer:

Anna e sa...

Åååå Alvin!! Världens sötaste lilla pojke!
Var så mysigt att få träffa honom lite igår. Ett riktigt charmtroll är han minsann!
Pussa honom från mig!
..och de andra godingarna me´förstås!

Kram A

Anna sa...

Anna - ♥ - Och vad Alvin tyckte om att ha dig på besök, det märkte du ju!!! SOM han skrattade :) Han är en riktig liten lyxlirare som ensam tupp bland alla söta småhönor och bland alla underbara mammor. Det känns speciellt när ens egna små kommer så nära andra vuxna som de liksom nästan "vuxit upp med".

Synd bara att lilla C och A sover om varann så ofta... Fast då får de å andra sidan mammorna för sig själva :)

Stor KRAM!