torsdag, mars 10, 2011

Farmors Jordgubbsspecial!

Perfekt till efterrätt eller mellis. Snabbgjord och så god att man inte vill sluta äta. Läskande och lite krispig i konsistensen. Hos farmor och farfar får man alltid god efterrätt på maten och det här är allas favorit. Som en blandning av glass, sorbet och smoothie. Mmmm...

Det enda man behöver göra är att mixa frysta jordgubbar med en skvätt mjölk och lite rörsocker efter eget tycke och smak. Den här blandade Filip helt själv och den var GOD! Röd mustasch finns nu på samtliga utom mamman :) Den här veckan gäller det att ladda med alla vitaminer man bara kan!

Fortfarande feber på alla i dag men mindre snor äntligen. Sjukast i dag har nog hon som skriver varit. Iprenen har varit min bästis och jag kan nu konstatera att det är enklare att frisk ta hand om tre sjuka barn än att sjuk ta hand om tre av den lite piggare varianten...

Erik ska sluta något tidigare i dag efter nattjobbet och efter storhandling på väg hem tror jag vi smygstartar helgen med lite extra gott att äta och dricka i kväll. Kanske kan lite vardagslyx få oss på benen igen?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste ikapp lite.
Ojojoj, vilken vecka, och vilka otäcka baciller.
Hoppas de försvinner lång väg nu.
Stackare.
Elias är rejält förkyld, så han får stanna hemma imorgon, men det är ju som en liten västanfläkt med era äventyr.

Mys på så gott ni kan. Blev lite sugen på kladdkaka när jag såg Filips bilder. Hälsa honom! Vad duktig han är på att skriva.
Kramar Viktoria

SandraS sa...

Men hjälpes vad som har hänt sen jag pratade med dig i tisdags....!!!!! Ni måste vara helt slut hela bunten! Skickar massa kramar!!!

Och håller med föregånende talare - Filip är ju en hejare på att blogga redan =) Goingen!

HÖRS!