söndag, april 03, 2011

Häcken full

Vår ”sång-, och danssej”, som hon själv titulerar sig (sång-, och danstjej) framförde ikväll ett helt potpurri med hemmagjorda micken i högsta hugg. Minibiljetter där hon klistrat små örhängen på papper som hon sedan klippt i mikroskopiska bitar, delades ut och vi tog plats i soffan. Filip spelade trummor på puffen och Alvin störde hela tiden framträdandet då han envisades med att tända taklampan som enligt trummisen skulle vara släckt.



Sen började det. Först ut var ”Bä, bä vita lamm har du någon ull. Ja, ja sära barn jag har häcken full. Söndagstjock är far och söndagstjock är mor...”. Därefter kom ”Ekorre, ekorre vifta på din snopp” och för er som inte har hört den är det egentligen svansen han ska vifta på :). Det hela avslutades med den omtalade ”Ja, jag limmar på” och öset visste inga gränser. Det var rentav svårt att hinna fånga artisten på bild innan hon försvann ur den.

När så de rungande applåderna tog slut tog hon sin lilla nyfödda bebis (som hon hela helgen lekt att Majadockan är) i famnen och blev akut sovtrött. Så som bara vår lilla Vilma kan bli. ”Nu vill jag sova”, sa sötisen vid kvart över sju. Tur det är så tidiga föreställningar hon har än så länge ;)

Inga kommentarer: