onsdag, augusti 10, 2011

Drömmer om morgondagen...

Små nöjda grymtanden och gnyenden hördes nyss inifrån sovrummet och där låg denna ljuvliga lilla varelse, hårt kramandes kudden, och smålog i sömnen. Kanske drömde han om "kyckelturen" (cykelturen) som Erik och barnen gjorde tidigare i kväll. Kanske drömde han om morgondagen. Fast det är klart, han förstår ju inte vad som väntar.

Det gör dock storebror som var vaken extra länge i kväll och slog in paket så det stod härliga till - riktig snits börjar han få på det. Han valde hjärtpapper på sitt paket - "för att jag tycker så mycket om Alvin", sa storebror med det varma hjärtat samtidigt som mamman nästan svävade i väg på ett rosa moln efter den gulliga kommentaren ;)

"Fyller du år i morgon, Alvin?", har vi frågat i dag. "Aaaa, ett!", har lillebror triumferande svarat och viftat med ett finger i luften så nej, han har inte koll än. Tur då att vi har det. Två ballonger hänger där nere, paketen väntar på att öppnas och vi väntar alla på att åka iväg på Alvins födelsedagsutflykt! Mer om den i morgon!

Bjuder på en bild av sovande Alvin - suddig men gullig!
Nu måste jag sova effektivt innan klockan ringer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Alvin!
Kramar från hela familjen Björnström

Erica sa...

Såg finaste Alvin i tidningen :) Stort grattis från oss, hoppas att dagen har varit toppen!
Kram