onsdag, september 14, 2011

40

I morse sa vi i bilen på väg till jobbet att om inte någon annan i familjen har blivit sjuk i kväll så borde vi ha klarat oss. Precis innan jag kom hem sa dock Filip plötsligt till Erik att han frös och behövde sin fleece. Denna kommentar brukar ha likamedtecken med feber och så även den här gången. Nästan 40 grader...

En feberhet och rödkindad liten kille somnade ledsen i kväll :( Var vaken en stund alldeles nyss - ännu mer ledsen och tokkissnödig. Dessutom försökte han förgäves att svälja i en hals som man riktigt hörde hur ont den gjorde.

Lilla killen. Stor ibland. Väldigt liten och ynklig just nu. Att få vara trygga mamma och pappa som bara finns där så mycket de vill när de är sjuka är en självklarhet och mitt i allt liiite mysigt.

Erik ska iväg med jobbet i morgon så det blir ännu en hemmadag för mig. Längesedan Filip och jag var själva så vi ska mysa så mycket vi bara orkar och hinner. Och hålla tummar och tår för Alvin och oss andra som just nu känner lite var... Erik i kroppen och jag i halsen men vad kan inte lite glass bota? Ska testa det tricket nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på er! Hälsar Annika

Erica sa...

Hoppas att Filip kryar på sig snabbt och att ni andra klarar er.
Kram