onsdag, september 14, 2011

Stortjejstövlar

Det var med det bredaste leendet och de mest förväntansfulla ögonen som lilla Vilma häromdagen baxade upp dessa stövlar på disken i affären och fladdrade med långa ögonfransar då tjejen därbakom kommenterade hur fina de var och vilken stor tjej hon var som fick sådana!

Det fanns flera olika svarta snyggstövlar att välja på men gissa vem som gick igång på det knallcerise och lurviga fodret. Jo, Vilma förstås. Och även mamman på ett hörn ;)

Alternativ till stora och klumpiga vinterstövlar är faktiskt lite kul att ha "till fint". Särskilt till tjejer som ju ofta har leggings eller strumpbyxor och där kontrasten ben/sko annars lätt blir gigantisk!

Stövlarna finns på Din Sko nu och kostar 299 kronor. Ett exemplar ligger i Vilmas skoskåp och jag tror hon har smygtittat på dem varje dag...

2 kommentarer:

Anna sa...

å vilka fina stövlar, ska bli kul när Filippa går i de lite större storlekarna, finns så mycket fint då ju. Hoppas ni andra klarar er från feber, många sjuka nu. Vi har peppar peppar klarat oss än så länge.

kram

Anna sa...

Jag visste nästan att du skulle gilla dem :) Typ sådana som du och jag själva skulle kunna gå runt i ju - fast kanske utan rosa foder!

Vad skönt att ni klarat er från baciller såhär långt... det är mycket värt för varje dag de små klarar såhär i början av dagistiden!

Kram