söndag, november 20, 2011

En helgresumé

Det blev en härlig helg. Intensiv som alla i november men ändå en sådan där skön helg som har fyllts med en hel massa må-bra-saker.

Att inleda den med en förmiddag hos världens bästa frisör satte en bra grund. Man är alltid lika glad när man går därifrån. Alltid nöjd och alltid varm i hjärtat efter att ha fått tillbringa några timmar med underbara Lina som inte bara är en superduktig frisör utan också en av de trevligaste och varmaste personer jag känner! Håret blev en blandning av guld, brunt och lite lite rött och jag känner mig helnöjd och lagom höstig i detta. Inte jättemörkt, inte jätteljust, inte jätterött utan någonstans däremellan. Kanske är det där jag trivs som bäst - lite lagom sådär?!

Glada barn hämtades sedan hos mormor och morfar och efter en stund hemma skjutsade vi Filip på kalas medan vi andra åkte till stan ännu en gång och hämtade hem Erik. En snabbkvällsmat på Ikea och inköp av "storkillestol" till Alvin att sitta på vid bordet hann vi med innan det var dags att hämta hem en sockerspeedad och glad storebror!

Gårdagen fylldes av simskola, lite ärenden på stan, och så värsta överraskningen för Filip som ju fyller år på tisdag. Vi kände att det hade blivit tokigt att ge honom vårt JÄTTEpaket där på morgonen så vi smygfirade helt enkelt honom också. Gissa hur lycklig han blev när han ivrigt slet av papperet för att upptäcka att han faktiskt hade fått polisstationen i smålego som han önskat sig så länge nu... Det var knappt att han hann fika mitt i allt byggande och några timmar senare stod den där. Hans alldeles egna polisstation som också är hans nya stolthet. Och huset härhemma, det kryllar för tillfället av dumma tjuvar och duktiga poliser :) Jag tror på riktigt att Filip aldrig har varit gladare. Humöret är hela tiden tipp-topp och han går bara runt och ler... Det är härligt när drömmar slår in!

I dag var vi bjudna till en sprudlande, energifylld familj som vi alltid blir så glad av att träffa. Trevligt sällskap, goda hamburgare och äppelpaj fyllde vår eftermiddag samtidigt som mina ögon frossade i fina inredningsdetaljer i deras urcharmiga och mysiga hus ute på landet! Så varmt och ombonat och fyllt av vackra saker. Alla barnen lekte fint och vi åkte därifrån med en känsla av att helgen avslutats lika bra som den började.

Sedan klippte, klistrade och skrev Filip och jag de sista inbjudningskorten till hans kalas och det var en mycket stolt blivande sexåring som tillsammans med Erik i kväll har gått runt och postat svarta rymdraketer i kompisarnas brevlådor...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va härligt det är att få beskrivningen sprudlande och energifylld när man själv känner sig som en gnällig 2-barnsmamma :)

Sååå roligt att Ni kunde komma till oss i helgen trots att det är så mycket som händer i våra liv just nu. Alltid lika trevligt när vi ses och du är alltid lika positiv och glad. Det tycker jag faktiskt! Du GER massor av energi genom att bara vara DU! Underbara barn har ni också :) SÅ snälla och goa!

Hoppas Ni får en underbar 1:a Advent i helgen och helgerna fram till jul! Är helt säker på att du kommer göra dem magiska!

KRAM

SandraS sa...

Man verkligen ser på bilderna din glädje Filip! Åh vad härligt! Stor kram till dig stora pojke!