fredag, november 25, 2011

Landat...

...har vi nu alla gjort. De små astronauterna hemma i sina sängar och Erik och jag i soffan med hämtpizza och rödvin som sällskap :)

Åhh, det blev så himla lyckat!!! Stämningen var på topp, Filip var i sitt esse och alla småkompisar var helduktiga! En skön ålder måste jag säga. Så stora på ett sätt men fortfarande så små att de går att lura lite grann ;) Jag kan säga att "lurarna" som vi använde för att under rymdfärden kunna ha direktkontakt med jorden var det som styrde upp hela kalaset. När det "sprakade" i dem blev det totalt knäpptyst. Åtta små sexåringar stod som orörliga och vi fascinerades över att vi fick dem att lyssna så bra... Och lurarna, de var inget mindre än Vilmas supercoola rosa öronmuffar (för dagen inklädda i aluminiumfolie) som hon fick i födelsdagspresent av finaste Åsa!

The party is over och det är med en varm känsla i kroppen vi avslutar denna dag. Glada barn, såväl våra egna som andras, gör mig på riktigt lycklig!

2 kommentarer:

SandraS sa...

Drömmen slog in =) En lycklig Jona sa... mamma du kan inte gissa vad vi gjorde, på RIKTIGT, asså verkligen... vi åt gröööööön spagetti... så började hans berättelse om rymdfärden =) Stor kram till er och er förste styrman därhemma. Hoppas han drömmer vackra drömmar nu!

Anonym sa...

Adam var också mycket lycklig och nöjd. Ett jättemysigt kalas förstod jag, som väntat :) Kul idéer också. Kram till er och till sexåringen! /Hanna