onsdag, december 21, 2011

Sneak...

En liten glimt av årets julkortsbilder kommer här. De oskarpa. De för mörka. De för ljusa. De för busiga. De kaosartade. De med något ofokuserad liten gosse. De med bara ett halvt barn på bild. De utan barn på bild alls. De med blundande objekt. Men ändå ett ämne som det har varit ovanligt tyst om denna jul, inte sant? Gissa också varför bara ett barn är med på de flesta av dessa tjuvkiksbilder (som för övrigt inte är de som fick representera familjens yngsta medlem…)?

Mycket bus i den lilla stjärngossekroppen kan man säga…

Och så en liten papparapport innan läggdags. Han fick komma hem i går! Jag tog ledigt på eftermiddagen och åkte och hämtade honom. Hemma väntade mamma med nystädat hus och fika och sen satt vi där, bara vi tre och fikade framför granen. Det var så mysigt och vi är så glada och lättade men samtidigt oroliga. Jag tror aldrig den oron kommer släppa helt…

Jag säger det ännu en gång – han är beundransvärd. Att med alla hans krämpor lyckas hålla det goda, glada humör han gör och den positiva inställningen till allt – det är faktiskt helt otroligt. Han är världens busigaste morfar och världens mest underbara pappa. En hjälte, och vi vill inget hellre än att han ska få vara lite friskare nu.

Nu väntar sängen, sen en dag kvar innan JULLEDIGT!!! Sov gott och dröm söta drömmar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

En riktigt god jul önskas er!
Vi ses!

Kramar Viktoria

Erica sa...

Så skönt att han fått komma hem!
Hoppas ni får en riktigt härlig jul!
Kram

SandraS sa...

Härliga kort! Verkligen en busalvin där! Tittar på julkortet här hemma varje dag! Kram till er alla och en extra till din pappa!