onsdag, januari 25, 2012

Och onsdagen - den blev...

...hemma även den. Dock med ganska så friska barn så i morgon blir det som vanligt igen. Men visst är det alltid svårt att avgöra på morgonen hur de egentligen mår?
VAB är ju ganska otrampad mark för oss då vi inte varit hemma många dagar sedan vårt nya liv startade. Nu beror det såklart på vad det är för sjukdom och hur sjuka de är men med lite feber och snuva är de väldigt mysiga. Och själv är man ju hemma oplanerat och förutom att man passar på att tvätta undan lite så är det rent ljuvligt att bara vara med sina älsklingar. Vara roliga mamman som HAR tid - hela tiden. Vi har spelat spel, pusslat, pärlat, bakat, tittat på film, läst böcker, lekt docklekar, byggt med lego och haft det så bonusmysigt på något vis. I dag överraskade vi Filip med våfflor när han kom hem och det kändes nästan som en helt vanlig mammaledig dag. Som förr... tänk, så mycket fina minnen man har från den tiden.
Kameran stod bredvid när Vilma vid lunchen fortsatte sitt pärlande - fast med pasta! Skenet var fint, mamman lite för darrig på hand och det söta, lilla sällskapet som var sådär fint naturlig och inte alls "med" på bild lyckades blunda på vartenda kort jag tog. Märkligt, inte sant?! Förevigat blev i alla fall det snygga halsbandet och en gullig liten blekfis. Blunddockan Vilma :)

Inga kommentarer: