söndag, januari 01, 2012

Tjugohundra12!

Första dagen på första månaden på nya året. Mycket nyare kan det inte bli och alla klyschor stämmer in denna dag. Man pratar oskrivna blad, förväntningar och framtid. Nya tomma dagar, nya möjligheter och nya vackra minnen att skapa!

Ja, allt det nya ligger liksom utbrett framför fötterna och nu ska man ta för sig av januari till att börja med! Dagen till ära fick jag äntligen hänga upp vår efterlängtade familjekalender á la Isa som vi tog en paus från förra året. Eftersom vi är fem vill jag egentligen gärna ha sex kolumner så det blir en över till "familjen" men Granits svartvita blev lite trist nu på slutet och jag glädjs åt den fina, typiska Isa-varianten där Alvin och familjen nu kommer få dela den femte kolumnen. Lillebror är ju inte så uppbokad ännu :)

Det gamla året avslutades med härliga, fina vänner i deras urmysiga hem på andra sidan den stooora sjön! Ett perfekt avslut och en perfekt början. Dock saknades två familjer denna gång då sjukdom hälsat på lagom till årets festligaste kväll och det känns alltid snopet då inte alla är med.

De stora killarna slog nog båda vakenrekord och Filip somnade med ett förnöjt leende i bilen när klockan visade på 00.50. Ett förnöjt och tandalöst för på självaste nyårsafton tappade han sin fjärde tand, den ena framtanden så nu har vi en riktig 6-åring härhemma - även utseendemässigt :)
Den här gången landade inte tanden i magen utan fraktades varsamt hem i en påse och vi hoppas nu på besök av självaste tandfén i natt...
De fina bilderna har jag lånat från Isa Form.

1 kommentar:

SandraS sa...

Vad mysigt med bio idag! Perfekt! Tack för igår! Uuuuuuuunderbar afton på alla sätt! Såg filmen på Peter idag, haha, han var för go! Ja, hjälp vilket upperekord de slog 6åringarna. Så nöjda! Vi bäddade ner hela familjen i vardagsrummet mitt på dagen en stund idag, med madrasser och allt, supermysigt tyckte barnen. Så mysigt att det inte gick att slumra för då missar man ju myset =) Ha en riktigt go vecka nu full av ledighet! Ser fram mot ytterligare ett år i er vänskap! Love you!