torsdag, mars 01, 2012

M A R S !

Hej i torsdagkvällen! Oj, kanske drabbades jag av vårtrötthet i dag för musten gick helt ur mig när barnen somnat. Och jag som skulle ha städat och fixat... Dammtrasan fick sig visserligen en svängom runt huset men mer än så räckte orken inte till. Brukar annars tycka det är så skönt och rofyllt att på lediga fredagsmorgonen vakna upp i ett nystädat hem och ha all tid i världen för barnen. I morgon blir det all tid i världen minus den det tar att svischa runt ett varv med dammsugaren. SEN är det helg!

Erik hade hockeybiljetter i kväll och tog med sig det mysigaste av sällskap. Filip, som ju fått smak på skridskoåkning och även börjat intressera sig för hockey studsade ur sängen i morse och visste precis vilken dag det var. Kan just tänka att det är en trevlig pappa-son-grej att göra!

Veckan har annars flugit fram som vanligt och vi är glada för varje dag vi får vara friska för nu verkar riktigt elaka baciller härja mest överallt... Helgen som kommer är dock uppbokad med så mycket roligheter att det verkligen inte får plats att peta in så mycket som en endaste liten bacill. Måtte de hålla sig borta!

Nej, hörni. Första vårmånadens första inlägg får bli bildlöst. Det drar i kroppen av trötthet men kanske ses vi igen i morgon?! HÄRLIGT är det i alla fall att våren närmar sig med stora steg och bara det faktum att vi i dag fick vända almanacksblad till mars är ett vårtecken i sig!

Natti natt!

Inga kommentarer: